Sacks Parente Golf, Inc. onthult de innovatieve Series 91 "The Duke" - een meesterwerk in klassieke stijl


Media Outlet:

Sacks Parente Golf, Inc. breidt haar repertoire golfproducten uit met de introductie van de Series 91 "The Duke" putter die nu te koop is op sacksparente.com. De Series 91 "The Duke" putter, een samensmelting van esthetiek en baanbrekende techniek, haalt zijn inspiratie uit PA TOUR Champions-speler Ken Duke. Duke, die bekend staat om zijn voorkeur voor een kortere bladlengte met een halve malletrug, vroeg de ingenieurs van SPG om zijn technologieën in dit uiterlijk te verwerken.

Duke, die onlangs de Shawarity Classic won, omarmde enthousiast het eerste ontwerp van SPG. De resulterende Series 91 "The Duke" putter integreert SPG's gepatenteerde technologische ontwikkelingen en combineert een klassiek ontwerp met minimalistisch raffinement. De Series 91 "The Duke" putter bevat SPG's drie belangrijkste prestatietechnologieën die in de meeste SPG putters te vinden zijn: Gepatenteerd Ultra-Low Balance Point (U.L.B.P.) - De kern van SPG's nalatenschap is de gepatenteerde U.L.B.P.-technologie, wat betekent dat het gewicht van de shaft en grip naar het clubhoofd wordt herverdeeld.

Deze technologie zorgt voor een uitgesproken gevoel, waardoor een soepele puttslag ontstaat die op natuurlijke wijze squared bij impact, zonder dat het clubhoofd hoeft te worden gemanipuleerd. Gewichtsvoorwaarts zwaartepunt (CG) - Zoals in alle SPG putters, heeft de Series 91 een gemaximaliseerd gewichtsvoorwaarts zwaartepunt om consistente rollen en minimaal slippen te verzekeren, wat verbeterde nauwkeurigheid op de green garandeert. Hoog traagheidsmoment (MOI) - Met een MOI van bijna 5.000, bijna ongekend in deze puttergrootte en -vorm, is er weinig kans op energieverlies en off-center slagen.

SPG's nieuwe Series 91 "The Duke" putter is uitgerust met 50 gram wolfraam verdeeld in zowel de teen als de hiel en naar de voorkant van het clubhoofd toe, wat resulteert in 77% van het clubhoofdgewicht in de hiel en de teen. De meeste putters van Sacks Parente bevatten de gepatenteerde U.L. B.P. technologie, face-forward CG en ultrahoge MOI. Testresultaten van Golf Labs bewijzen dat deze putters golfers helpen om meer putts te maken, vanwege een verbeterd swingpad, een verbeterd tempo, meer afstandscontrole, een betere vrijgave/sluiting van het clubhoofd en meer gevoel in het putterhoofd.

Back to blog